LC Bilcenter prisas för andra året i rad

För andra året i rad har vi blivit tilldelade Länsförsäkringars miljöpris! Även våra låga ledtider prisades i kategorin ”årets effektivitetssökning”. Under kategorin ”årets verkstad” nådde vi dock inte riktigt ända fram. Men vi var en av de fem nominerade verkstäderna i alla fall och det är inte illa det heller. Nästa år så…

Alla dessa utmärkelser och nomineringar hade inte varit möjliga utan vår eminenta och helt fantastiska personal. De vet verkligen hur de skall dra sitt strå till stacken för att göra LC Bilcenter bättre och bättre. Stort tack alla!

Avslutningsvis vill vi tacka Länsförsäkringar Uppsala för att de ser vad vi gör och att de har den goda smaken att primera verkstäder som gör ett bra jobb!

 

VILKEN ÄRA!


VILKEN ÄRA!


Lite bilder från helgens festligheter

I lördags hade Bålsta fest i byn med allt vad det innebär. 

Vi stod i vår monter på mässan i Idrottshallen och presenterade våran verkstad.

Sommaren levererade sitt bästa väder på länge och det resulterade i att väldigt många besökte Håbofestdag och företagsmässa, det ryktas även om att det slogs besöksrekord!

 

Far och son!

Far och son!

Lite genomgång med alla utställare inan portarna öppnades

Lite genomgång med alla utställare inan portarna öppnades

LC bilen stod parkerad utanför 

LC bilen stod parkerad utanför 

Vi fick möjlighet att prata och träffa våra kunder samt knyta nya kontakter som förhoppningsvis väljer vår verkstad vid nästa service/reparations tillfälle:)

LC bilen

Vi har folierat en Porsche i våran orangea färg och med våran logotype. Detta för att förutom att nå ut via socialamedier och tidningar även nå ut på vägarna och platser där människor i allmänhet vistas. 

image.jpg
Vi hoppas att bilen blir en "nackvridare" så att så många som möjligt ser den och att budskapen om var vi ligger och vad vi gör når fram!
 
     
image.jpg