top of page

VID SKADA

SKULLE OLYCKAN VARA FRAMME ÄR

VI PÅ LC BILCENTER REDO ATT HJÄLPA

HOS LC BILCENTER KAN NI med förtroende, lämna in er bil för reparation och omlackering. Vi börjar alla fordonsreparationer med att utföra en förbesiktning av skadan. Vid förbesiktningen är det viktigt att ni tar med er skadenumret som ni har fått från ert försäkringsbolag. På förbesiktningen går vi igenom vad som har hänt. Vi dokumenterar och fotograferar bland annat skadan. Efter det görs en skadekalkyl för att fastställa tidsåtgången för reparation samt kostnaden för reparationen. Vi skickar sedan skadekalkylen till ert försäkringsbolag för godkännande. Efter att vi fått svar ifrån försäkringsbolaget ringer vi er och bokar tid för reparation. Tidsbokning till förbesiktning behövs dock inte (tänk dock på att vi har lunchstängt mellan 11:00–11:45).

VID SKADA

HYRBIL

NÄR VI BOKAT IN EN TID som passar kan ni, om ni har en hyrbilsförsäkring, boka en hyrbil via den hyrbilsfirma som ert försäkringsbolag samarbetar med. Har ni avtalat leverans av hyrbilen till oss kommer den stå här hos oss den dagen ni lämnar in er bil för reparation.

HYRBIL

REPARATION

INNAN NI KOMMER in med er bil på den avtalade tiden, har vi (oftast) förberett oss och beställt de reservdelar som behövs. På så sätt slipper ni uppleva att reparationstiden tar onödigt lång tid. En reparation tar i normala fall 5–7 arbetsdagar. Vi ringer er direkt bilen börjar bli färdig så att ni kan planera in tid för avhämtning. När ni hämtar ut bilen kan ni även lämna hyrbilen hos oss så tar vi hand om den tills hyrbilsfirman kommer och hämtar den. Vi tvättar alltid er bil efter att reparationen är gjord!

REPARATION

FÖRBEREDELSE

NÄR NI HÖR AV ER TILL OSS kommer vi be er att som första åtgärd fotografera skadan och sända bilderna till oss. Detta för att underlätta reparationsarbetet och påskynda processen med ditt fordon.

FÖRBEREDELSE
bottom of page